Category: DEFAULT

8 thoughts on “ Voljela Bih

  1. Klinton: Voljela bih da budem predsjednica "To je posao za koji osjećam da sam spremna jer sam bila u Senatu osam godina i diplomata u Stejt Departmentu" 37 pregleda 3 komentar(a) Hilari Klinton, Foto: Reuters. Vijesti online. h h.
  2. Vanesa Brajant prekinula tišinu: Voljela bih da su zauvijek sa nama "Moje djevojčice i ja želimo da zahvalimo milionima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima", objavila je Vanesa na Instagramu. pregleda 2 komentar(a).
  3. - Voljela bih da sam ih imala prije samo nekoliko tjedana - kazala je. 1. Zadržite djecu kod kuće. Jedino što je moglo spriječiti ili možda ublažiti ovu tragediju u Italiji bilo je socijalno distanciranje. Ne mislim pri tom na bliske obiteljske odnose, već na ljude koji nisu vaša uža obitelj.
  4. Matthew Field, ambasador Velike Britanije u BiH, jedva čeka novi album popularne bh. interpretatorice Amire Medunjanin posvećen Tomi Zdravkoviću i.
  5. Najljepša teniserka u regionu: Voljela bih igrati za BiH. Mariana Dražić, godišnja hrvatska teniserka koja je trenutno igračica svijeta ( u parovima), bijelim sportom bavi se od svoje osme godine. Teniserka rođena u Makarskoj do sada je nastupala u svim omladinskim kategorijama za reprezentaciju Hrvatske te juniorski Fed kup.
  6. Kako su nam ispričali iz kazališnih krugova, Ines je nedavno konkurirala za posao u zagrebačkom HNK, ali ovoga puta ga nije dobila. Upitali smo i donedavnu kandidatkinju 'Ljubavi na .
  7. Piše se ja bih.. Ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi. Potencijal se gradi od aorista pomoćnog glagola biti i radnog glagolskog prideva: ja bih bio, ti bi bio, on bi bio, mi bismo bili, vi biste bili, oni bi bili.
  8. "Voljela bih da sam ih imala prije samo nekoliko nedjelja", kazala je. 1. Zadržite djecu kod kuće. Jedino što je moglo spriječiti ili možda ublažiti ovu tragediju u Italiji bilo je socijalno distanciranje. Ne mislim pri tom na bliske porodične odnose, već na ljude koji nisu vaša uža porodica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *